ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3766
EURO
35,0173
ALTIN
2.325,42
BIST
9.092,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Ekrem İmamoğlu, Ayasofya Camii’ne Nasıl Bakıyor

Ekrem İmamoğlu, Ayasofya Camii’ne Nasıl Bakıyor
13.07.2020 13:08
A+
A-

Kadim şehir İstanbul’un en büyük mabedi Ayasofya Camii’nin 86 yıl aradan sonra ibadete açılmasını suskunlukla karşılayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı "Ekrem İmamoğlu" danışmanı üzerinden tutumunu belli etti.

İMAMOĞLU'NUN DANIŞMANI, SİNAN MEYDAN'IN ATTIĞI TWEET. 
Atılan Tweetler bakınca resmen İslam düşmanlığı kokuyor… 

Sinan Meydan tweet gozcuhaber

Sinan Meydan'ın tweeti | gozcuhaber |

Atatürk’ün kurduğu fabrikalar kapatıldı. Atatürk’ün kapattığı tarikat, cemaatler ardına kadar açıldı. Laik eğitim bitirildi. Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet fiilen meşrutiyete çevrildi. Şimdi de Atatürk’ün imzaladığı 24 Kasım 1934 tarihli Bakanlar Kurulu Kararnamesi iptal edildi” dedi.

Mustafa Kemal’in arkasına saklandı

Hızını alamayan Meydan, “Bugün Atatürk’ün imzaladığı kararnameyi iptal edenlere yarın Atatürk’ün imzaladığı başka hangi kararları, kararnameleri iptal etmeyi düşünüyorsunuz diye sormak lazım. Atatürk’ün kurduğu laik Cumhuriyeti dönüştürmek isteyen malum siyasete yol veren bir karardır bu” diyerek Ayasofya’da namaz kılınacak olmasına ateş püskürdü.

CAMİİ ve İBADET HANELER HAKKINDA YÜCE YARADANIN BUYRUĞU :

"Allah’ın mescidlerinde O’nun adının anılmasına engel olan ve onların harap olması için çalışandan daha zalim kim olabilir? Aslında bunların oralara ancak korka korka girmeleri gerekir. Böyleleri için dünyada rezillik var, âhirette de onlar için büyük azap vardır."
(BAKARA SURESİ, 114) 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.