ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3865
EURO
35,0590
ALTIN
2.326,65
BIST
9.096,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Akit Gazetesi Dijital yayına geçiyor

Akit Gazetesi Dijital yayına geçiyor
28.02.2020 00:21
A+
A-

Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu, yeniakit.com.tr'nin Ankara'da ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

Yeniakit.com.tr Genel Yayın Yönetmeni İsmail Uğur'a hayırlı olsun dileklerini ileten Karahasanoğlu, sözlerine Müslümanların Regaib gecesini kutlayarak başladı.

01-17-16-240553

"Mübarek üç ayların başlangıcı olan Recep ayını idrak ediyoruz. Bütün Müslüman kardeşlerimizin Recep ayını tebrik ediyor ve hep birlikte Ramazan'a kavuşmamız Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum." dedi.

'Gazetecilik yerini dijitale bırakıyor'

Yarım asırdan fazladır gazetecilik yaptığına dikkat çeken Karahasanoğlu, "Gazetecilik hayatıma Milli Gazete'de başladım. Gazetecilik değişik evrelerden geçti. Gazete ilk yıllarda matrislere dizilir ve kurşun baskıya geçerdi. Sonrasında filmlere devamında da kalıba geçti. Şu anda da gazete büyük ölçüde geriye çekiliyor." ifadelerini kullandı.

'İstanbul ile birlikte Adana ve Ankara'da da olacağız'

Yeni çağda dijital medyanın önemli hale geldiğini belirten Karahasanoğlu, "Akit Medya Grubu olarak dijitali kurumsal bir yapıya döndürmek istiyoruz. Bunun için de dijitaldeki yayın hayatımıza sadece İstanbul'dan değil Adana ve Ankara'yı da dahil edeceğiz. Bugün Ankara'nın açılışını yaptık. Önümüzdeki haftadan sonra da inşallah Adana'yı açacağız." şeklinde konuştu.

İnternet televizyon yayını yapan kuruluşların RTÜK tarafından denetlenmesine destek veren Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu, aynı denetimlerin internet haber yayın organları için de yapılması gerekliliğini vurgulayarak, şöyle konuştu:

"İnternetten haber yayını yapan kuruluşların da devlet tarafından denetlenmesi gerekir. Devlet şu an için böyle bir denetim yapmasa da biz yeniakit.com.tr'de bir filtre sistemi kurduk. Sadece filtre ile ilgilenen arkadaşlarımız var. Gelen bütün haberleri filtreden geçiriyoruz. Genel ahlâka aykırı olan görüntüleri filtreliyoruz. Dolayısıyla devlet buna başlamadan biz kendi iç bünyemizde bu uygulamaya başladık. Devletin de bunu ciddi bir şekilde yapması elbette ki bizim destekleyeceğimiz bir husustur."

Akit gazetesi 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.