ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5463
EURO
34,8430
ALTIN
2.435,06
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

AŞI KARŞITI: ÜNLÜ SANATÇI KOVİD-19’dan ÖLDÜ

AŞI KARŞITI: ÜNLÜ SANATÇI KOVİD-19’dan ÖLDÜ
01.09.2021 14:18
A+
A-

Hastalanmam’ diyerek aşı olmayan Marcus Birks koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Sık sık egzersiz yaptığı için hastalanmayacağını söyleyen ve aşı olmayan İngiliz müzisyen Marcus Birks’ten kötü haber geldi. Marcus Birks, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Koronavirüs aşıları konusunda şüpheci davranan Marcus Birks, haftada beş gün spor yapıp sağlıklı beslendiği için hastalığa yakalanmayacağını söyledi.

Ancak Birks, ağustos ayının başında koronavirüse yakalandı. Durumu giderek kötüye giden Birks, nefes alma güçlüğü çekmesi nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Genç müzisyen, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Dail Mail’in haberine göre Birks; 11 Ağustos’ta hastane yatağında verdiği bir röportajda, nadiren hastalandığı için durumunun kendisini şaşırttığını söyledi. Birks, yaşamını yitirmeden önce aşılar hakkında biraz cahil olduğunu ve aşılarını yaptırmayı ertelemekten dolayı pişman olduğunu itiraf etti.

Birks’i hamile eşi Lis Briks, Instagram’dan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Bunu yazarken hissettiğim acı dayanılmaz, kalbim paramparça oldu, ruhum ve dünyam yıkıldı. Bebeğimize onu ne kadar sevdiğini ne kadar özel bir insan olduğunu, nasıl biri olduğunu her gün anlatacağım. Söz veriyorum”

MARCUS BIRKS KİMDİR?

Marcus Birks, Staffordshire’da doğu. Eşi Lis Birks ile birlikte Cappella grubunda müzisyendi. Hep birlikte takılan çift, Bad Lads Army adlı bir TV programının ilk serisinde yer aldı. İkili birlikte kurdukları The Cameleonz grubuyla büyük beğeni toplamış, hatta ünlü şarkıcı Robbie Williams’tan destek almıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.