ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5332
EURO
34,8891
ALTIN
2.430,91
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

SERBEST BIRAKILAN ANNE ve KIZLA YAPILAN RÖPORTAJ

SERBEST BIRAKILAN ANNE ve KIZLA YAPILAN RÖPORTAJ
26.10.2023 12:53
A+
A-

Hamas Tarafından Serbest bırakılan
Amerika’lı, Judith Raanan ve kızı Natali Raanan ile yapılan röportaj

CNN İnternational
Muhabirinin Yaptığı Röportaj
—————————————

Muhabir:
Hamas Tarafından Serbest bırakılan
Amerika’lı, Judith Raanan ve kızı Natali Raanan (anne / kız) esirlere:

Hamas üyeleri size tecavüz etmeye ya da taciz etmeye çalıştı mı?

Esirler:
Hayır, Gazze’ye girdiğimizden beri hiçbir erkek Hamas savaşçısını görmedik, kadın taburuna teslim edildik, o da bizi korudu, tedavimizi ve yiyeceklerimizi sağladı, hatta kadın istihbarat görevlileri de bizimle birlikte soruşturmalar yürüttü.

Muhabir:
Peki daha önce Hamas’a üye kadın görmediniz değil mi?

Esirler:
Hamas’ın kadın savaşçılardan oluşan bir taburu var, eğitimleri ve güvenlik anlayışları yüksek, bize saygıyla davrandılar, biz ne korktuk, ne de onlardan herhangi bir işkenceye maruz kaldık. Uçakların hava saldırıları, bizi korkutan şey sadece buydu. Hamas kadınları hapishanelerde nöbet tuttu. Çılgınca ve sürekli olan hava saldırılarından güvenliğimizi korunmak için bizi bir yerden bir yere taşıdılar.

Muhabir:
Bir Hamasın aldığı esirlerden birinin maruz kaldığı ihlallere ilişkin başka bir açıklamanız var mı?

Esirler:
Hayır başka bir beyanım yok, ihlal iddialarına yalan söyleyemem, ben maruz kalmadım, başka bir esirin de ihlale maruz kaldığını görmedim, bir grup kadınla birlikteydik. Bombalamanın yoğunlaşmasından sonra her birinde dört esir bulunan çeşitli bölgelere dağıtıldık, bundan sonra tek bir yerde rehinelerin geri kalanıyla görüşemedik bile..

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.