ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3862
EURO
35,0429
ALTIN
2.326,30
BIST
9.137,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

TLE 1 Kanalını Fetömü Kurdu?

TLE 1 Kanalını Fetömü Kurdu?
01.09.2020 23:34
A+
A-

Gazeteci Cüneyt Özdemir'in YouTube kanalından CHP'yi eleştirmesi üzerine, TELE 1 Televizyonu'nun sahibi Merdan Yanardağ, Özdemir'e ağır hakaretler içeren sözlerle saldırdı.

Cüneyt Özdemir bunun üzerine Merdan Yanardağ'a, "FETÖ" iddialarını hatırlatarak, "TELE 1 televizyonunu nasıl kurdun, kaynağı nereden buldun ve nasıl finanse ediyorsun? Bu kanalın arkasında kim ya da kimler var?" sorularını yöneltti.

Merdan Yanardağ bu soruya da, ağır hakaretler ve tehditlerle cevap vermeyi tercih etti.

Hakkındaki iddialara net yanıt veremeyen Merdan Yanardağ, Cüneyt Özdemir hakkında, "FETÖ yanaşması", "korkak bir soytarı", "tam bir cahil" gibi hakaretlede bulundu.

"DOLANDIRICILAR VE KRİMİNAL İNSANLARLA ASLA POLEMİĞE GİRMEM"

Daha sonra Twitter hesabından bir açıklama yapan Özdemir, "30 yıldır gazetecilik yapıyorum her türlü farklı görüşte insan ile polemik yaparız, tartışırız, konuşuruz, anlaşırız anlaşamayız… Ama bir prensibim var dolandırıcılar ve kriminal insanlarla asla polemiğe girmem. Birilerinin damarına basınca panik halde saldırırlarsa anlarım" ifadesini kullandı.

Özdemir, Yanardağ'ın gerçek yüzünün görüleceğini de not düşerek, şöyle devam etti: "Bugün panikle ve telaşla bana saldıran bu insanların gerçek yüzünü duayen, saygı duyduğumuz gazeteciler de görecektir ve kendilerine mesafe koyacaktır eminim. Yoksa bu kirli insanlar onların da tertemiz geçmişlerini lekeleyecektir. Gördüğünüz gibi hiçbir gerçek gizli kalmıyor!"

"BENDEN ÇALDIKLARINLA MI, AKIN İPEK'TEN ALDIKLARINLA MI?"

Öte yandan Yurt Gazetesi'nin sahibi Durdu Özbolat, Özdemir-Yanardağ polemiği üzerine gazetesinin sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı.

Özbolat, açıklamasında Merdan Yanardağ'ın "TELE 1'i kendisinden çalınan paralarla mı yoksa FETÖ'cü Akın İpek'ten alınan paralarla mı kurulduğunu" sorguladı.

"Ben Yurt Gazetesi’ni evimi, otelimi, özel okulumu enerji hisselerimi satıp 25 milyon dolar harcayarak kurdum" diyen Özbolat, Yanardağ'ın da TELE 1'in kaynağının ne olduğunu açıklaması gerektiğini belirtti.

Merdan Yanardağ'ın televizyonunu ve gazetesini "batırıp gittiğini" dile getiren Özbolat, "Borçlarla boğuşan biz mi dolandırıcıyız yoksa batırdığı gazetenin arkasından “maaş gaspçısı” diye konuşanlar mı dolandırıcı?" sorusunu yöneltti.

Özbolat sözlerini şöyle sürdürdü: "Tele 1’in kaynağını açıklamazsan sana sorarım; kaynak benden çaldığın paralar mı yoksa Akın İpek’ten aldıkların mı? Barış TV’yi satarak aradan aldığın komisyonla Tele1’i kurdun, Barış TV’yi kime sattın?

Yurt Gazetesi çalışanlarının maaşlarını kaynağım belli olduğu için ödeyemediğim zamanlar oldu ama borcumu hem çalışanlarıma hem piyasaya ödedim, ödemeye de devam ediyorum.

Yurt Gazetesi’nde çalışan ve ne maaş aldıkları belli olan 210 personel vardı. Sen başkasının kesesiyle patronluk yaptın ama şu an her birine aylık 5 bin dolar verebiliyor musun? Ben bunu belgelerle ispat ederim, sen yalanlarını ispatlayabilir misin?

Merdan Yanardağ 80 öncesi sosyalist, 80 sonrası Kürtçü, Ergenekoncu, Hazirancı, FETÖ’cü… Bu nasıl çizgi?"

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.