ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3143
EURO
35,1060
ALTIN
2.290,78
BIST
9.057,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Başpiskopos’tan Trump’a Uyarı

Başpiskopos’tan Trump’a Uyarı
11.06.2020 18:42
A+
A-

ABD’nin Minneapolis şehrinde George Floyd adlı bir siyahın polis tarafından gözaltına alınırken nefessiz bırakılarak hayatını kaybetmesi üzerine başlayan protestolar ülke geneline yayıldı. Washington yönetimi, olaylardan Antifa ve diğer sol örgütleri sorumlu tutarken, Katolik Kilisesi’nin ABD’deki Başpiskoposu Carlo Maria Vigano’dan kritik bir iddia geldi. Katolik Kilisesi’nin ABD’deki Başpiskoposu Carlo Maria Vigano, ABD Başkanı Donald Trump’a mektup yazarak ‘Siyah Yaşamlar Önemlidir’ protestolarının arkasında ‘Bazı gizli dini yapıların ve Amerikan derin devletinin’ olduğunu iddia etti.

BAŞPSİKOPOSTAN TRUMP’A DARBE UYARISI

ABD Başkanı Trump ise Başpiskoposun mektubunu ‘olağanüstü’ olarak niteledirerek, kendisine gönderilen mektuptan dolayı onur duyduğunu ifade etti. Başpiskopos Vigano mektubunda, koronavirüs salgınını ve ırkçılık karşıtı protestoları iki karşıt tarafın çatışması olarak değerlendirdi. Vigano, bu iki tarafı ise ‘Işığın ve Karanlığın Çocukları’ olarak isimlendirdi.

“PROTESTONUN ARKASINDA KARANLIĞIN ÇOCUKLARI  VAR”

Vigano, Trump’a seslenerek “Toplumda, Sayın Başkan, bu iki karşı gerçeklik, tıpkı Tanrı ve Şeytan’ın ebedi düşman olmaları gibi sonsuz düşmanlar olarak var olur” dedi. Başpiskopos Vigano yazdığı mektupta “Karanlığın çocuklarını ‘derin devlet’ olarak tanımlayabiliriz, size karşı şiddetli bir savaş yürütmektedirler. Dikkat edin” ifadelerini kullandı.

MASONLARIN KULLANDIĞI ATASÖZÜYLE ANLATTI

Başpiskopos Vigano, mektubunda ABD’de ve bazı Avrupa ülkelerinde devam eden ırkçılık karşıtı protestoların arkasında sözde karanlığın çocuklarının faaliyetleri olduğunu belirtti. Vigano bu faaliyetleri Masonlara ait bir atasözü olduğunu ileri sürdüğü ‘Şeytanın Formülü’ olarak adlandırılan ‘Solve et Coagula’ olarak nitelendirdi.

“OLAYLARIN İÇİNDE DERİN KİLİSE DE VAR”

Vigano, Trump’ı uyarmak için yazdığı mektubunda ABD’deki protestoların arkasında ‘derin devletin’ yanı sıra ‘derin kilise’ olduğunu da ileri sürdü. Trump ise Başpiskopos Vigano’nun mektubunu alıntı yaparak ‘olağanüstü’ bir mektup olarak övdü. Mektubu almaktan onur duyduğunu belirten Trump, mektubu herkesin okumasını için sosyal medya hesabı Twitter’dan paylaştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.