ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3293
EURO
35,0375
ALTIN
2.280,20
BIST
8.996,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Saldırıya Uğrayan 26 Yaşındaki İmam Hayatını Kaybetti

Saldırıya Uğrayan 26 Yaşındaki İmam Hayatını Kaybetti
03.01.2021 19:40
A+
A-

Almanya’nın Baden-Württemberg eyaletinde bulunan Ebersbach şehrinde bir imam, kimliği bilinmeyen iki kişi tarafından saldırıya uğradı. Pakistan kökenli olan ve Stuttgart şehrinde dünyaya gelen 26 yaşındaki imam, saldırıda katledildi. Eşi ise saldırıyı hafif yaralarla atlattı.

Camihaber'in aktardığına göre, Ulm polisinden yapılan açıklamaya göre, genç imamın eşiyle birlikte yürüyüşe çıktığı kaydedildi. İmamın eşinin polise verdiği bilgide, kimliği bilinmeyen iki kişinin bir alt geçit yakınlarında yanlarına yaklaştığı belirtildi. Saldırganların genç imama saldırdığı ve kendisinin ağır yaralanarak yere düştüğü kaydedildi. Yapılan kurtarma müdahelelerine rağmen olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi. Saldırganların ise olayın ardından kaçtıkları ifade edildi.

Büyükelçi olayı doğruladı

Pakistan'ın Almanya Büyükelçisi Dr. Muhammed Faysal, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla olayı doğruladı. Öldürülen imamın geçimini sağlamak için aynı zamanda taksicilik yaptığı, Alman asıllı bir eşi ve iki küçük çocuğu olduğu belirtildi.

Özel komisyon kuruldu

Saldırının nedeni henüz tespit edilemezken, saldırganların bulunması için özel bir komisyon kuruldu. Polis, saldırganların izini sürmeye başladığını fakat henüz yakalayamadığını açıkladı. Yapılan arama operasyonunda ayrıca bir de helikopter görevlendirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.