ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5869
EURO
34,7988
ALTIN
2.513,75
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Fatih Portakal’dan İmamoğlu’na eleştiri

Fatih Portakal’dan İmamoğlu’na eleştiri
30.03.2020 20:41
A+
A-

Fox TV sunucusu Fatih Portakal, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı kampanyada çarpıcı gerçeği ortaya çıkardı. Vurgunu gözler önüne seren Portakal, 100 TL'lik koliye neden 150 TL denildiğini eleştirdi. Fatih Portakal, CHP'li İmamoğlu'nu zor duruma düşüren bu paylaşımıyla şaşırttı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sosyal medya hesabından "Bu zor günlerde vatandaşlarımızın yanında olacak ve bu süreci dayanışma içinde hep birlikte aşacağız. İstanbul olarak biz de destek ve bağış kampanyamızı başlattık." ifadeleriyle duyurduğu 'dayanışma' kampanyasına Fox TV sunucusu Fatih Portakal'dan şaşırtan bir eleştiri geldi.

Koli içerisindeki malzemelerin fiyatını çıkardığını ancak paket maliyetinin 150 TL değil 100 TL civarında olduğunu belirten Fatih Portakal, "İyi bir sey ama! Listeye baktim, bir de listenin değerine. Bedel pahali geldi. Kendi marketime ve 2 de büyük markete sordurdum. Biri “98 TL, diğer ikisi 120 ve 102 TL” dediler. Listede göremediğim bir şey mi var? Ve sizde bu alımları kimler yapıyor?" sözleriyle yaklaşık 50 TL'nin nereye gittiğini sordu.

Öte yandan vatandaşlar da İmamoğlu'nun başlattığı kampanyada bu aradaki farkın nereye gittiğini sorarak tepki gösterdi.

Bazı vatandaşlar, parekende fiyatlarla bile 100 TL'ye tekabul eden bir paketin toptan alınan ürünlerle nasıl 150 TL'ye mal olduğunu söyledi ve "Aradaki fark ile İmamoğlu'nun tatili mi karşılanacak?" diye tepki gösterdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.