ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3755
EURO
34,9680
ALTIN
2.325,67
BIST
9.057,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Kaç Ülke Türkiye’ye Yardım Etti?

Kaç Ülke Türkiye’ye Yardım Etti?
03.08.2021 17:28
A+
A-

Türkiye'de orman yangınlarını söndürme çalışmaları yedinci günde devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Muğla'da 1, Antalya'da ise 7 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Orman yangınlarıyla mücadeleye Rusya, Azerbaycan, İran, Hırvatistan, İspanya ve Ukrayna’dan 18 hava aracının destek verdiği belirtildi.

Türkiye’de pek çok noktada aynı anda başlayan ve henüz tamamen kontrol altına alınamayan orman yangınlarıyla mücadele yedinci gününde de devam ediyor.

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, 6 günde Türkiye’nin farklı illerinde çıkan toplam 144 orman yangınının 134’ünün kontrol altına alındığını, 5 ilde devam eden 10 yangın için mücadelelerin sürdüğünü açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yangın bölgeleri olan Muğla’da tedavisi devam eden 36 hasta olduğunu ve 1 kişinin vefat ettiğini, Antalya’da ise tedavisi devam eden 11 hasta olduğunu ve 7 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Orman yangınlarıyla mücadeleye Azerbaycan, İran, Rusya, Hırvatistan, İspanya ve Ukrayna’dan toplamda 18 hava aracı destek veriyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.