ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5873
EURO
34,7878
ALTIN
2.509,51
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C

ÜLKEYE YATIRIM YAPILMASINI İSTEMİYORLAR

ÜLKEYE YATIRIM YAPILMASINI İSTEMİYORLAR
29.01.2022 19:38
A+
A-

Bakırköy Belediyesinden 40 zabıta Mobilya Fuarını basıyor. Fuar alanında standartlarda tabela ölçüp vergi keseceklermiş.Görülmüş duyulmuş şey değil. Avrupa’nın en büyük mobilya fuarı. Sırf yabacı ülkeleri katılımcılarını rahatsız etmek için yapıyorlar. Bu yapılan ihanet değil nedir?

Avrupa’nın en büyük mobilya fuarında CHP’li belediyeden skandal uygulama: Zabıtalarla baskına geldiler!

VARANK’TAN TEPKİ:
İŞTE CHP BELEDİYECİLİĞİ
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ise yaşanan skandal olaya sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Bakan Varank yaptığı paylaşımda, “Binlerce yabancının ziyaret ettiği, son dönemde büyük emeklerle organize edilen, Avrupa’nın en büyük mobilya fuarı 2022’de yaşanan şu rezalete bak. İşte size CHP belediyeciliği. Pes!” ifadelerini kullandı.

Aldığı tepkiler üzerine zabıtaların teftiş yapmadan alandan ayrıldığını kaydeden Güleç, şu açıklamalarda bulundu:

“Ne dünyada ne de Türkiye’de bir fuar alanında böyle bir uygulama ile daha önce karşılaşmadık. Türkiye’nin 81 ilinde çeşitli belediyelerde fuar yapıyoruz. Böyle bir uygulama görmedik. Hatta dünyanın birçok şehrinde fuara katılıyoruz, bir belediyenin böyle bir uygulamasına şahit olmadık. Fuarımıza 15 bin yabancı misafir geldi. 100 bin ziyaretçi ağırlıyoruz. Bu fuarlar yapıldığı şehri, semti kalkındırıyor. Birçok insan ‘şehrime, semtime fuar gelsin’ diye fuar merkezi yaparken, böyle bir uygulamaya kalkışılması gerçekten çok garip. Biz böyle bir vergilendirme olabileceğini düşünmüyoruz. Eğer varsa da ihracatçılar olarak, fuarcılar olarak yasal bir güvence bekliyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.