ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3283
EURO
35,0825
ALTIN
2.297,56
BIST
8.989,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

CUMHURBAŞKANI Erdoğan’dan Şehir Üniversitesi Açıklaması

CUMHURBAŞKANI Erdoğan’dan Şehir Üniversitesi Açıklaması
07.12.2019 18:06
A+
A-

IMG_20191208_133307

HALEF-SELEF OLDUĞUMUZ CUMHURBAŞKANI ARADI

Bizi halef-selef olduğumuz Cumhurbaşkanı aradı. Kendisine dedim ki; temenni ederdim ki siz benim yerimde olun. Biz geçmişte bankaların nasıl iflas ettiğini biliyoruz. 17 yıldır bizim bankalarımızın hiçbiri kasayı boşaltmadı. Biz de kasayı boşaltamayız. İşin başından beri Ülker Grubu buraya ciddi destek verdi. Sonra çekildi. Ülker Grubu bizim verdiğimiz desteklerle ilgili de bizim desteğimizi açık-net söyledi.

20191207_2_39723713_50157633

TEZGAH BAŞKA

Buranın hamisi Marmara Üniversitesi’dir. Marmara Üniversitesi Türkiye’nin şu anda en büyük üniversitelerinden biridir. ‘Marmara borçları ödesin’ diyorlar şimdi de… YÖK de kendilerine diyor ki, ‘Siz de mütevelliyi bırakın Marmara burayı götürsün’. ‘Yok, bırakmayız’ diyorlar. Tezgah başka… Biz ne öğrencilerin ne de akademisyenlerin düşmanıyız. Hiçbir vakıf üniversitesinde bunların yaptığı uygulama gibi uygulama yok. Burada Halk Bankası’nın dolandırılması söz konusu."

Cummhurbaşkanı'ndan Şehir Üniversitesi Açıklaması :

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının son kısmını son günlerde kamuoyunda geniş yer tutan Şehir Üniversitesi olayına ayırdı.

TAPUYU ÜNİVERSİTEYE GEÇİRDİ

Erdoğan şunları söyledi: "Şehir Üniversitesi'nin bir siyasi ayağında bizim, bir siyasi ayağında da malum zatın olduğunu söylüyorlar. Oranın tahsisini yapan benim. Malum zat Başbakan olunca bu tahsisi Şehir Üniversitesi'ne mülkiyet devrine dönüştürdü. Türkiye'de hiçbir üniversiteye mülkiyet devri, tapu devri olmamıştır. Öksüz, yetimin hakkını tapu devri yapmak suretiyle yiyor.

YANINDA BABACAN VAR

Peki bu nasıl doğruluk? Yanında kim var? Sayın Babacan var, Mehmet Şimşek var, Feridun Bilgin var. Hani bunlar dürüsttü. Dürüstlüğü bunlar kimseye bırakmıyordu. Kimin ne olduğunu yaptıklarıyla öğrenin.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.