ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3355
EURO
35,1757
ALTIN
2.247,22
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
9°C
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
12°C
Perşembe Çok Bulutlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
12°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C

SEVENLERİ TARAFINDAN “BİLAL” OLARAK TANINAN GÜRSEL GÜNAL VEFAT ETTİ

SEVENLERİ TARAFINDAN “BİLAL” OLARAK TANINAN  GÜRSEL GÜNAL VEFAT ETTİ
17.04.2021 21:08
A+
A-

Özellikle gençler üzerine yaptığı davet çalışmaları ile bilinen Gürsel (BİLAL) Günal, bugün koronavirüse yenik düştü. Sevenleri tarafından "gözlüklü Bilal" olarakta tanınan Bilal kardeşimiz vefatıyla sevenlerini büyük yasa boğdu.

Sevimli sempatik ve güler yüzlü tavırlarıyla bilinen Gürsel Günal, çevresinde “Bilal” olarak tanınırdı. Gürsel 1970 Zonguldak/Bartın doğumluydu. Ömrünü gençlerin İslami bilince kavuşması için harcayan Gürsel Günal, değişik dernek ve vakıflarda yıllarca gönüllü hizmet verdi. Bugün hakkın rahmetine kavuşan Bilal kardeşimizin, dava adamı ve inançlı bir mümin olarak ruhunu teslim ettiğine biz Müslümanlar olarak şehadet ediyoruz.

Allahım, Gürsel Günal kardeşimize merhamet et, onu bağışla ona acı.. Ya Rabbi, Bilal hoca olarak tanıdığımız kardeşimizi çok arzuladığı cennetine kabul buyur. Kardeşimize Varsa Tüm Haklarımız Helal Olsun.

Yorumlar
  1. Misafir dedi ki:

    Bilal kardeşim mekanı cennet olsun inşallah

  2. Ramazan akarsu dedi ki:

    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun rabim bizi cennete buluştursun

  3. Eyüp yıldız dedi ki:

    Rabbim rahmetiyle muamele eylesin mekanı cennet olsun inşallah beraber yol yürüdüğüm ve sevdiğim bir abimi kaybettiğimi öğrendim mekanın cennet olsun inşaallah güzel insan