ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

FETÖ’den ‘tavşan aday’ taktiği

FETÖ’den ‘tavşan aday’ taktiği
21.01.2020 13:56
A+
A-

FETÖ mensupları devlete yeniden sızmak için 'tavşan aday' taktiğini kullanıyor. Örgüt bu yöntemle bir kuruma birden fazla aynı puanı almış adayın başvurmasını sağlıyor. Böylece birinin elenmesi halinde diğerinin devlete sızabileceği hedefleniyor.

FETÖ üyeleri yeniden devlete sızmanın planlarını yapıyor. Bunun için de 'tavşan aday' taktiğini kullanıyorlar.

Bu taktikle aynı puanı alan deşifre olmamış örgüt üyeleri aynı kuruma başvuruyor.
Birinin elenmesi halinde diğerinin devlete sızabileceği hedefleniyor.

ÇOMAKLI: AYNI PUANDAKİ ADAYLAR AYNI KURUMLARA BAŞVURUYOR
TRT Haber'e açıklamalarda bulunan Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, FETÖ'nün 'tavşan aday'larla birlikte devlete tekrar entegre olabilmek için çalışma yaptığına dikkat çekti.

Çomaklı, "Örneğin bir sınavdan 100 üzerinden 99,99 almış bir çocuğu bir yere gösterdikleri zaman onun dışında başka bir aday kazanamıyor. Fakat onun elenebilme ihtimaline karşı yine aynı seviyede bir başka çocuğu daha oraya yerleştiriyorlar. Aynı sınava başvurduruyorlar ve siz birini almadığınız zaman diğerine mecbur kalıyorsunuz." dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.