ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3229
EURO
35,1696
ALTIN
2.240,70
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
9°C
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
11°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
12°C
Cumartesi Az Bulutlu
13°C

27 YIL SONRA İBB’DE İÇKİ SATIŞI BAŞLADI

27 YIL SONRA İBB’DE İÇKİ SATIŞI BAŞLADI
20.09.2021 22:38
A+
A-

CHP’li Ekrem İmamoğlu, 27 yıl sonra İBB’de içki satışına başladı.

CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 27 yıl sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde alkol satışına başladı. İBB’ye ait Gazhane Tesisi, “Kültür ve Sanat”a hitap ediyor. Öyle ki burada, hem 24 saat açık kütüphane, hem de bir çocuk atölyesi var. Ancak böyle bir ortamda İBB, içki satışına izin verdi. Kültür-Sanat yuvası olan tesisin etrafı içki şişeleriyle dolup taştı.

İBB tesislerinde 1994 yılından beri içki satışı yapılmıyordu. Haberin detayları…
İmamoğlu 27 yıl sonra İBB’de içki satışına başladı
Hizmet üretemeyen CHP’li Ekrem İmamoğlu, skandal bir karara imza atarak içkiyi tekrar raflara dizdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait tesiste, 27 yıl aradan sonra alkol satışına müsaade edildi.

İBBnin iştiraki olan Beltur’a ait Gazhane’de jazz konseri vardı. Özel bir firma seyyar buzdolaplarıyla konsere gelenlere içki sattı.

ÇOCUK ATÖLYESİ DE VAR!

Öyle ki Gazhane’de 24 saat açık kütüphane ve çocuk atölyesi gibi bölümler de var.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.