ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4661
EURO
34,7174
ALTIN
2.436,60
BIST
9.894,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Koç Grubunun Sapkın Kitapları nihayet toplatıldı

Koç Grubunun Sapkın Kitapları nihayet toplatıldı
14.03.2020 08:04
A+
A-

Kültür Bakanlığı onaylı skandal kitaplar: 7 yaşındaki üstün zekalı çocuklara 'sapkınlık' propagandası!

escinsel-ahlaksizligi-savunan-cocuk-kitaplari-toplatildi-c4498bdc

Şer odaklar küçük yaştaki çocuklarımızın zihinlerine 'sapkın' fikirleri sokmak için her türlü oyunu deniyor. Aileyi parçalamak ve sapkınlığın yayılmasıyla toplumu atomlarına ayırmak isteyen 'karanlık güçler'in, özellikle geleceğimiz olan temiz zihinlere sahip ilkokul çağındaki çocukları hedef aldığı belirlendi.

7 yaşındaki üstün zekalı çocuklara 'sapkınlık' propagandası

escinsel-ahlaksizligi-savunan-cocuk-kitaplari-toplatildi-a1493fa4

İzmir Çiğli Doğa Koleji'nde 7 yaşındaki üstün zekalı öğreciler sınıfına dağıtılan Koç Holding'e ait Yapı Kredi Yayınları'nın Garfield isimli kitabında alenen 'sapkınlık' propagandası yapıldığı tespit edildi. 7 yaşındaki çocuklara dağıtıldığı öğrenilen kitabın içeriğinde, şoke eden ifadelerin olduğu görüldü.

Normalleştiriyorlar! "Cinsiyet değiştirmek için ameliyat olacağım"

Cinsiyet değiştirme, eşcinsel sapkınlık ve gayrimeşru ilişkileri özendiren ve normalleştirmeye çalışan sözde çocuk kitabında, skandal ifadeler bulunuyor.

Kitaptaki bir görselde "Kadınların Jon'la çıkmamak için kullandıkları en iyi 10 kaçış yolu" sorusuna karşılık 10 cevap arasında "Üzgünüm başka gezegenden olanla çıkmıyorum" ifadesiyle birlikte "O haftasonu cinsiyet değiştirmek için ameliyat oluyorum" sözlerinin bulunması şoke etti.

Kitaplar toplatıldı, duyulmasın diye örtbas edilmeye çalışıldı. 

Bu ifadelerin veliler tarafından sert tepki görmesinin ardından Garfield isimli sözde çocuk kitabı, Osman isimli bir öğretmen tarafından toplatıldı. Kamuoyu tarafından duyulmaması için de okul yönetiminin büyük çaba gösterdiği öne sürüldü. 

Kültür Bakanlığı'nın bu kitapları nasıl onaylayıp yayınlanmasına izin verdiği ise merak konusu oldu.

Nerede 'sapkınlık', orada Koç!

Koç Holding'in kirli yayın aracı Yapı Kredi Yayınları (YKY) çocuklara yönelik altan alta bilinçaltına pompalanan skandal yayınlarına devam ediyor.

Küçüklere 'şiddet' masalları

Yapı Kredi Yayınları'nın bir skandal kitabı olan "Küçüklere Masallar" kitabında geçen şiddet ifadeleri de büyük tepki çekti.

Küçüklere Masallar kitabındaki, "Papatya Gülpapatya boynunu tahtanın üstüne dayamış, Afacan Can da kıyma bıçağını eline almış, kızın başını kesmiş ve tavada kızartmaya koyulmuş" gibi ifadelerle adeta caniliğin özendirildiği görüldü.

Vatandaşlardan şikayet yağıyor

Vatandaşların bir diğer şikayette bulunduğu yayın ise 'Hep Kitap' isimli yayınevinin ürünü "Asi Kızlara Uykudan Önce Hikayeler" adlı Kültür Bakanlığı'ndan onaylı skandal kitap oldu. İsmiyle de çocuklara 'asilik' vurgusu yapan kitap toplumdaki anne-baba ve çocuk ilişkilerini sabote etmek için yönlendirmeye çalışması dikkat çekti. 

Söz konusu skandal kitapta yer alan bir hikayede, kendisini 'kız gibi' hisseden Amerikalı Coy Mathisisimli bir erkek çocuğunun tedavi olması gerekirken özendirilmeye çalışılması tehlikenin boyutunu gözler önüne serdi.

Akit 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.