ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5875
EURO
34,8655
ALTIN
2.496,07
BIST
9.694,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Şevki Yılmaz Hükümeti uyardı

Şevki Yılmaz Hükümeti uyardı
16.04.2020 10:31
A+
A-

MHP ve AK Parti grupları tarafından ortaklaşa hazırlanan infaz düzenlemesine ilişkin kanun teklifi Meclis'te kabul edildi. Bu gelişmenin ardından af yasası olarak tanımlanan ceza infaz düzenlemesi ile ilgili detaylar ortaya çıktıkça eleştiriler de gelmeye başladı. Yaklaşık 45 bin mahkumun tahliye olması beklenen af yasası ile ilgili ayrıntılara gün içinde haberlerimizde yer verdik.

45 BİN MAHKUM ÇIKIYOR AMA…

Af yasasıyla toplumsal tepkileri çeken ve birçok mağdur üreten, ''Nafaka Mağdurları, Erken yaşta evlilik ve siyasi davalardan Sivas, Selam Tevhid, Mustaz'aflar'' gibi muhafazakar kesimin dikkatle izlediği konularda beklenen adımların tam manasıyla atılmaması beraberinde tepkileri de getirdi.

ŞEVKİ YILMAZ: "ZULÜMLERİ KALDIRIN!"

20. Dönem Rize Milletvekili ve Rize eski Belediye Başkanı Şevki Yılmaz, beklentilerin karşılanmadığı yaklaşımı üzerinden açıklamalarda bulundu! Yılmaz, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Cumhur İttifakı'nın ivedilikle ve acilen  yaşanılan mağduriyeterin giderilmesi için harekete geçmesi gerektiğinin altını çizdi.

İşte o paylaşım;

"Bismillahirrahmanirrahim

İktidarımızı uyarıyorum!

‪CHP, HDP, PKK, feministler, LGBT, Homo cinsi sapıkları ve yandaşları istemedi diye genç yaşta İslami nikahlıları resmi nikahlarına rağmen cezaevinde tutmak, nafaka, sivas, selam ve mustadzaf mazlumlarının çilelerine son vermemek vallahi gayretullaha dokunur! ‬

‪Acele Meclis'i toplayarak bu zulmü kaldırın!‬

‪Aksi halde koronayı mumla arayacak belaları vallahi hiç bir güç önleyemez!‬

‪CHP, HDP, PKK, feministler, LGBT, Homo sapıkları ve yandaşlarının istememesine rağmen kısmi af yasasını geçiren Cumhur İttifakı, yukarıda saydığım gerçek mazlumları cezaevinde tutmanın hesabını Allah’a asla veremez!

Dost acı yazar! Ne yazarsa sevdiğinden acı yazar!"

2. PAKETTE TAHLİYE OLABİLİRLER

Af tasarısı kapsamı dışında kalan 'erken yaşta evlilik mağdurların 2. pakette tahliye olması tahmin ediliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.