ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4676
EURO
34,7142
ALTIN
2.435,69
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Türkiye’ye savaş açtılar

Türkiye’ye savaş açtılar
11.11.2019 16:19
A+
A-

HDP ve PKK el ele

Sosyal medya paylaşımlarına bakıldığında, ABD’de yaşayan HDP temsilcilerinin de bu organizasyon sürecinde etkin rol aldığı görülüyor. TBMM’de temsil edilen bir siyasi partisi sıfatıyla Türkiye düşmanı oluşumlarda YPG/PKK’lılar ile el ele vererek bu protestolarda şevkle yer almaları da düşündürüyor.
Büyük algı operasyonu

Türkiye ve Erdoğan karşıtı protestolara en büyük desteği verenler ise, Yunan televizyon kanallarının Washington’da yaşayan muhabirleri oldu. “Bazı senatörlerin ‘Erdoğan güvenilmez biri, mesafe koy’ uyarılarına aldırış etmeyen Trump, Sultan Erdoğan ile görüşecek. Ana partner olarak Rusya’yı seçen Erdoğan ise, Trump ile dostmuş piyesi oynayacak” türü ifadeler kullanıldı. Bununla da yetinilmeyerek, ABDli senatörlere yapılan söyleşilerde ana gündem maddesi Türkiye ve Erdoğan olarak seçildi, “nasıl ve niçin Türkiye’ye ambargo uygulanmalı” tezinin içini doldurmak için uğraşıldı.

Polisten sert önlemler

Öte yandan Amerika’daki Türkler de, YPG/PKK aromalı protesto hazırlıklarına karşı, Türkiye’ye destek olmak için hazırlıklara başladı. ABD polisinin, iki grubun karşı karşıya gelmemesi için sert önlemler alması bekleniyor. Erdoğan’ın öncesi ziyaretlerinde yaşanan olayların tekrarlanmaması için uğraş verilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.