ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5044
EURO
34,6592
ALTIN
2.477,33
BIST
9.610,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Ali Babacan’ın yeni planı

Ali Babacan’ın yeni planı
29.05.2020 16:04
A+
A-

Hürriyet gazetesi yayın yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü köşesinde Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'la ilgili dikkat çeken bir iddiada bulundu.

Hakan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti'yi sandıkta yenemeyen muhaliflerin gazına gelerek DEVA Partisi'ni kuran Babacan için "Düşündüm, taşındım, işin içinde bir hinlik olduğuna karar verdim ve galiba söz konusu hinliği de buldum" dedi

Ahmet Hakan, Ali Babacan'ın 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü çatı adaylığa ısındırdığını söyledi.

İşte Hakan'ın yazısındaki konuyla ilişkin o bölüm: "Yoksa… Yoksa… İşin içinde bir hinlik mi var? Düşündüm, taşındım, işin içinde bir hinlik olduğuna karar verdim ve galiba söz konusu hinliği de buldum! Ali Babacan sanırım şöyle bir şey yapmaya çalışıyor: CHP tabanını Abdullah Gül’ün çatı adaylığına ısındırmaya çalışıyor. Ali Babacan gibi Çıkrıkçılar Yokuşu’nda yetişmiş bir tüccarın, yanlış yere tezgâh açmasının başka makul bir açıklaması olamaz."

BABACAN, GÜL İÇİN NE DEMİŞTİ? Geçtiğimiz günlerde gazeteci Cüneyt Özdemir'in Youtube kanalına konuk olan Babacan, Gül'ün aktif siyasete girip girmeyeceği sorusuna "O herhalde çok doğru olmaz. Siyasette bir kere söylediğiniz şeyleri geri almaya başlarsanız o ciddi bir kredibilite sorunu olur" şeklinde cevap verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.