ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3487
EURO
35,0455
ALTIN
2.324,29
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

SEDEF KABAŞ, İNSANLARIN NASIL KANDIRILACAĞININ Yöntemini Anlatıyor

SEDEF KABAŞ, İNSANLARIN NASIL KANDIRILACAĞININ Yöntemini Anlatıyor
17.04.2021 13:55
A+
A-

CHP yandaşı TELE1 muhabiri Sedef Kabaş katıldığı bir programda, adeta itiraf niteliğinde açıklamalarda bulundu.

CHP yandaşı Sedef Kabaş’tan yalan itirafı! Kitleleri yönlendirmek istiyorsanız… | Video |

ÖNCE BİR YALAN ATIN VE ARDINDAN KİTLELERİN O YALANI NASIL KUCAKLADIĞINI SEYREDİN

Kabaş açıklamasındaki: “Kitleleri etkilemek istiyorsanız, ortaya kocaman bir yalan atın. Ama çok büyük bir yalan olsun. İkinci kriter çok basit bir yalan olsun. Sonrasında da bu basit ve çok büyük yalanı sürekli tekrar et. Ve ardından kitlelerin o yalanı gerçekmiş gibi nasıl kucakladığını otur seyret.” sözleriyle, CHP’nin bu iftiralarının kaynağı ve neye hizmet ettiği de gözler önüne serilmiş oldu.

MERKEZ BANKASI BAŞKANI KAVCIOĞLU VE ALTUN’DAN YALANLAMA GELMİŞTİ

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu yaptığı açıkalamada, “Söz konusu döviz işlemleri, işlem platformları üzerinden o günkü piyasa koşulları ve fiyatları çerçevesinde gerçekleştirilmiştir. Herhangi bir kesime, banka veya firmaya ayrıcalıklı döviz işlemi gerçekleştirilmesi söz konusu değildir. Anılan platformlarda piyasa dinamiklerinden bağımsız, piyasa dışı fiyatlardan belirli taraflar seçilerek işlem yapılması mümkün değildir” ifadelerine yer verdi ve CHP’nin iftira kampanyasını resmen boşa çıkardı.

“KAYIP TEK 1 KURUŞUMUZ DAHİ YOK”
Kavcıoğlu’nun bu açıklamalarını referans gösteren İletişim Başkanı Fahrettin Altun, konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Altun, “‘128 milyar dolar kayıp’ iftirfasına karşı ısrarla hakikati söylemeye devam edeceğiz; kaybolan tek 1 kuruşumuz dahi yok. Tüm işlemler ve rakamlar şeffaf bir şekilde ortadadır. Türkiye, tüm yalan ve iftira kampanyalarına rağmen istikrarla büyüyecek” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.