ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5010
EURO
34,5615
ALTIN
2.501,44
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

DİANA NEDEN ÖLDÜ?

DİANA NEDEN ÖLDÜ?
24.05.2021 15:00
A+
A-

BBC'nin Prenses Diana röportajı çeyrek asır sonra depreme yol açtı. Prenses Diana Spencer neden öldü? BBC'nin "Hayatını mahvetti" suçlaması ortalığı karıştırdı! İtiraf, intihar, üç kişilik evlilik daha birçok iddia ile yıllarca akıllarda soru işareti olarak kalan Lady Diana neden öldü? 24 yıl sonra, BBC skandalında yeni gelişme yaşandı. 'Bu evlilikte üç kişiyiz' cümlesiyle hafızalara kazınan röportaj için 'tam ve koşulsuz' özür, haberlerinin ardından istifa geldi. İşte Prenses Diana'nın ölümü ve hayatına ilişkin çarpıcı iddialar..

Ölmeden Önceki Son Görüntüsü

Prenses Diana’nın ölümünün perde arkasına ışık tutmuştu… 24 yıl sonra BBC skandalında yeni gelişme yaşandı. Ünü İngiltere’yle sınırlı kalmayan, dünya tarihinde en sevilen isimler listesinde üst sıralarda yer alan Prenses Diana’nın şüpheli ölümü, bir kez daha dünya gündemine oturdu.

SAHTE BELGELERLE GÜVENİNİ KAZANDI

Geçtiğimiz günlerde İngiliz Kraliyet Ailesi üyeleri Prens William ve Prens Harry’nin, dünya kamuoyuna açıkladı gerçek, İngiliz yayın kuruluşu BBC’nin Prenses Diana’nın ölümüne ilişkin bağını ortaya çıkarmıştı. 1997 yılında Fransa’nın başkenti Paris’te paparazziler tarafından kovalandığı sırada geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden İngiltere Prensi Diana’yla, hazırladıkları sahte belgeler yoluyla röportaj yaptığı belirlenen BBC kanadında, yeni bir gelişme yaşandı.

BBC ÜSTÜNÜ ÖRTMÜŞTÜ

BBC muhabiri Martin Bashir’in, kraliyet ailesinin Prenses Diana’yı izletmek için bazı kişilere ödeme yaptığını gösteren sahte banka hesap özetleri hazırlatıp, bunları hem Diana hem de kardeşi Charles Spencer’a gösterdiği ortaya çıkmıştı. Bu yolla Prenses Diana’nın güvenini kazanan Bashir Diana ve kardeşinin güvenini kazanarak röportajı alırken, o dönem haber müdürü olan eski BBC Genel Müdürü Tony Hall’ın ise olayın üstünü örttüğü belirlenmişti. BBC yönetim tarafından örtbas edilen olay, Prenses Diana’nın korku ve paranoyasını arttırmış, hayatının son dönemlerinin büyük ölçüde etkilediği belirtilmişti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.