ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

İngiliz Kraliyet ailesinde tartışma büyüyor

İngiliz Kraliyet ailesinde tartışma büyüyor
11.03.2021 18:06
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde ünlü televizyon programcısı Oprah Winfrey'e verdikleri röportajda Prens Harry ve Meghan Markle, Buckingham Sarayı hakkında ırkçılık iddialarında bulunmuştu. Saraydan sonra bir açıklama da Prens Harry'nin kardeşi Cambridge Dükü Prens William'dan geldi. Eşi Cambridge Düşesi Kate Middleton ile Doğu Londra'da bir okulu ziyaret eden Prens William, çıkışta gazetecilerin kendisine yönelttiği sorulara cevap verdi. Cambridge Dükü, ırkçılık iddiaları ile ilgili sorulan bir soruya “Biz ırkçı bir aile değiliz.” cevabını verdi.
Oprah'a verdikleri röportajda Buckingham Sarayına yönelik yaptıkları ırkçılık iddiaları ile dünya basınında yer almaya devam eden Prens Harry ve Sussex Düşesi Meghan Markle hala konuşulmaya devam ediyor. Bu suçlamalara Saraydan sonra bir açıklamada Prens William'dan geldi. Londra'da eşi Kate Middleton ile bir okula ziyarette bulunan Prens William, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kardeşi Prens Harry ile konuşup konuşmadığı sorulan Prens William, "Henüz konuşmadım ama konuşacağım." cevabını verdi. "Kraliyet ailesi ırkçı mı?" sorusuna ise, "Hayır, biz ırkçı bir aile değiliz." cevabını vererek hızlı adımlarla uzaklaşan Prens William'ın sinirli hali objektiflere yansıdı. Irkçılık iddialarında yer alan kişinin kimliğini açıklamak istemeyen ve bu olayın ona zarar verebileceğini söyleyen Meghan Markle ve Prens Harry'e bu konunun"Aile arasında özel olarak inceleneceği.." açıklaması Buckingham Sarayı tarafından açıklanmıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.