ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Kaçırılan çocuklar cinsel tacize uğruyor, Sol Medya suskun

Kaçırılan çocuklar cinsel tacize uğruyor, Sol Medya suskun
08.08.2020 12:09
A+
A-

YABANCI FONLARLA FİNANSE EDİLEN "BESLEME BASIN"A TEPKİ

PKK saflarına katılan çocukların görüntülerinin örgüt tarafından servis edilmesine sert tepki gösteren Aytekin Yılmaz, "Bir süredir takip ediyorum, sol mahallede basın, gazete ve internet gazetesi olarak bilinen Birgün gazetesi, Evrensel gazetesi, Gazete Duvar, Artı Gerçek internet haber siteleri, Halk Tv gibi yayın kuruluşları bu çocukları görmezden ve duymazdan geliyorlar." dedi.

PKK çocukları kaçırıp istismar ediyor gozcuhaber

PKK çocukları kaçırıp istismar ediyor gozcuhaber

PKK çocukları kaçırıp istismar ediyor gozcuhaber

İŞTE AYTEKİN YILMAZ'IN SABAH.COM.TR'YE YAPTIĞI AÇIKLAMALARDAN BAŞLIKLAR

PKK çocukları kaçırıp istismar ediyor gozcuhaber

SOL BASIN İÇİN O ÇOCUKLARIN HABER DEĞERİ YOK!

PKK'nin Suriye'de saflarına yeni kattığı 12-14 yaşlarında kız çocuklarının, sol basında haber değeri yok. Aynı basın "Çocuk savaşçıları" anlattığım "Onlar Daha Çocuk" tu kitabını ve HDP kapısındaki "Diyarbakır Anneleri" nin oturma eylemine de sessiz kalmıştı. Dağa çıkarılmış bu çocukların haberini yapmıyorlar, çünkü o çocukları "Özgürlük savaşçısı" olarak görüyorlar.

NEDEN SUSUYORSUNUZ?

Bir süredir takip ediyorum, sol mahallede basın, gazete ve internet gazetesi olarak bilinen Birgün gazetesi, Evrensel gazetesi, Gazete Duvar, Artı Gerçek internet haber siteleri, Halk Tv gibi yayın kuruluşları bu çocukları görmezden ve duymazdan geliyorlar. Sol basın medya bu konuda yalnız değiller, benzer kaygılardan dolayı İnsan hakları örgütleri, sivil toplum örgütleri, Uluslararası Af örgütü, Kadın örgütleri de bu 12-14 yaşındaki kız çocuklarını savunmuyorlar ve herhangi bir açıklama yapmıyorlar. Yine sol mahalleden yazar ve gazeteciler dağa çıkarılan bu çocukları yazılarına konu etmiyorlar. 35 yıldır 20 bin çocuğun öldüğü bu trajediye sessiz kalıyorlar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.