ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3662
EURO
35,0212
ALTIN
2.326,21
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Şevki Yılmaz’dan Kritik uyarılar

Şevki Yılmaz’dan Kritik uyarılar
01.06.2020 23:06
A+
A-

Şevki Yılmaz, İstanbul Sözleşmesi 6284/ genç yaşta evlilik mağdurları ve kadının beyanı ile tutuklananlara yönelik yaşanan toplumsal olaylara sosyal medya hesabından yayımladığı bir mesajla sert eleştiri ve ikazlarda bulundu. Yılmaz, çarpıcı ifadeler kullandı. 'Mazlumların çığlığına feryadına sadece kulak değil gönül verelim! Beddualarını duaya çevirelim' diyen Yılmaz, ayrıca 'Aksi halde bin seçim kanunu değiştirseniz Vallahi ve billahi Sandık hezimetinden, Dünya ve Ahiret felaketlerinden asla kurtulamayız! ' sözleriyle mevcut uygulamaları eleştirdi.

Şevki Yılmaz, İstanbul Sözleşmesi 6284/ genç yaşta evlilik mağdurları ve kadının beyanı ile tutuklananlara yönelik yaşanan toplumsal olaylara sosyal medya hesabından yayımladığı bir mesajla sert eleştirilerde bulundu. Yılmaz çarpıcı ifadeler kullandı. İşte Yılmaz'ın dikkat çeken o paylaşımı:

Ey Liderler!

Ey Maddi ve Manevi Önderler!

Ve Ey Onlara tabi olan Biz Müslümanlar!

Aşağıdaki Ayeti Kerimelerdeki İlahi ultimatomunda Elçileri Peygamber Efendilerimize torpil etmeyen Allah Size mi Bize mi torpil edecek?!!!!

Tövbe edelim ve ellerimizle yaptığımız İslama İsyan Sözleşmesini ve ona bağlı çıkarılan 6284 vb.( Genç evliliğe ceza, Kadının delilsiz sadece şahidliği, kadına eş değil iş istihdamı tuzağı ve süresiz nafaka gibi ) zulüm yasalarını acilen kaldıralım! “İslam Sözleşmesine!”dönelim. Mazlumların çığlığına feryadına sadece kulak değil gönül verelim! Beddualarını duaya çevirelim. Aksi halde bin seçim kanunu değiştirseniz Vallahi ve billahi Sandık hezimetinden, Dünya ve Ahiret felaketlerinden asla kurtulamayız!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.