ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4519
EURO
34,7410
ALTIN
2.440,77
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Türkiye’de kenevir üretimi

Türkiye’de kenevir üretimi
17.06.2020 05:14
A+
A-

Türkiye Neden Kenevir Üretimine Başlamalı

DİLİPAK HÜKÜMETE ÇAĞRIDA BULUNUYORDU

Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, son zamanlarda kenevir ekiminin serbest bırakılması için yazılar kaleme alarak hükümete çağrıda bulunuyordu. 

Yazılarında sık sık kenevirinin faydalarından bahseden Dilipak, sosyal medya hesabından ise "Tamam oksijen için oksijen makinası lazım. İyi de, kenevir oksijen fabrikası gibi çalışıyor. Ama onun dişisinin tepe yaprağında esrar var. İyi de kardeşim kolonya içince de, kafa yapar, hem de daha zararlı. Bedava, her eve bahçeye, balkona oksijen, bitki hayvan herkes için" ifadelerini kullanmıştı.

Yozgat Bozok Üniversitesi endüstriyel kenevir üssü olacak

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Bölgesel Kalkınma Odaklı Üniversiteler Projesi kapsamında 'endüstriyel kenevir' alanından ihtisaslaşacak olan Yozgat Bozok Üniversitesi'nin bölgesinde kenevirin değerlendirildiği bir üs haline geleceğini söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.