ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5998
EURO
34,8065
ALTIN
2.490,16
BIST
9.464,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

YUNAN MEDYASI: UTANÇ VERİCİ

YUNAN MEDYASI: UTANÇ VERİCİ
13.07.2021 09:25
A+
A-

Yunan SL Press gazetesi, Yunanistan’ın en ufak bir hata yapma lüksünün kalmadığının vurgulandığı makalede, “Atina’da utanç! Giderek boyun eğmeye yaklaşıyoruz.” denildi.

ayımlanan makalede, Türk donanmasının bölgede oldukça aktif olduğu vurgulandı. Türkiye’nin sadece Akdeniz ve Ege’de değil, Libya kıyılarında da bir misyonu olduğunun ifade edildiği makalede, “Türkiye, istikrarlı bir şekilde çok sayıda savaş gemisini denize indirerek Yunanistan’a açık ve sert bir siyasi mesaj gönderiyor.” denildi.

“TÜRKİYE, ABD’NİN BÖLGEDEKİ PLANLARINI ENGELLEDİ”

Türkiye’nin hayata geçirdiği Mavi Vatan stratejisi ile, Yunanistan, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi ve ABD’nin bölgedeki ‘hayati önem taşıyan’ planlarını engellediğinin vurgulandığı haberde, “Türkiye, Mavi Vatan stratejisi ile bölgedeki potansiyel gücünün farkına vardı.” ifadeleri yer aldı.

“TÜRKİYE KARŞISINDA İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ DURUM UTANÇ VERİCİ”

Türkiye karşısında Yunanistan’ın içinde bulunduğu durumu ‘utanç’ olarak nitelendiren SL Press, haberin devamında ise şu ifadelere yer verdi:

“Giderek boyun eğmeye yaklaşıyor. Yunanistan’ın en ufak hata yapma lüksü kalmadı. Bu aptallık değil, saflık da değil. Ülkemizin siyasi kadrosunun kendi çıkarları, onu çıkmaz politikalara hapsediyor.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.