ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5591
EURO
34,9937
ALTIN
2.426,11
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Hamas’ın Suriye Kolundan Hamas’a eleştiri

Hamas’ın Suriye Kolundan Hamas’a eleştiri
11.01.2020 09:07
A+
A-

Hamas’ın Suriye’deki Mensupları imzası ile yayınlanan bildirinin metni:

Bismillahirrahmanirrahim

Zulmedenlere meyletmeyin, sonra size de ateş dokunur. Sizin Allah’tan başka dostlarınız yoktur. Sonra size yardım da edilmez.

Hamas’ın Suriye’deki mensuplarının beyanıdır:

Hamas’ın Suriye’deki mensupları; Suriye’den Lübnan’a, Irak’tan Yemen’e bütün bölge halklarına karşı işlenilen suçların yanı sıra Suriye’deki Filistinlileri de ablukaya alma, katletme, sürme suçlarının ortağı  “Kasım Süleymani” zalimine taziye dileyen Filistin kolunun yaptığı açıklamayı ve bu konudaki tutumunu reddediyor. Hamas’ın Kasım Süleymani mücrimine destek çıkması onun suçlarını affettirmez, Müslümanların kanlarına bulaşmış ellerini temizlemez!

Bu mücrimin ölüp gitmesi Arap-İslam ümmetine mübarek olsun derken,  aynı zamanda Amerika’nın bölgede yürüttüğü savaş politikalarını kınadığımızı vurguluyoruz.  Halkımızı katleden, yürüttükleri savaşlarında mücrim Siyonizmin varlığına hizmet eden zalimlerle mücadelemizi sürdüreceğimizi ilan ediyor; Filistin, Suriye, Yemen ve Irak’taki acılarımızın tek bir bedene ait acılar olduğunun altını çiziyoruz. Ki bir bedenin diğer unsurları uyku halindeyse ve hastalık vücudun bütün uzuvlarına sirayet etmişse iyileşmesi mümkün değildir.

Son olarak düşmanımıza taziyede bulunan mübarek hareketimizi bütün acı ve kederlerine rağmen Filistin davasını en mukaddes dava, Filistin’deki mücadeleyi en önemli mücadele olarak gören mazlum halklarla aynı safta olmaya çağırıyoruz.

09-05-53-en2e1yzwkaezou1

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.