ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5515
EURO
34,8962
ALTIN
2.426,31
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

Rejim Askeri, Esad’ın kızına ilan ettiği aşk için tutuklandı

Rejim Askeri, Esad’ın kızına ilan ettiği aşk için tutuklandı
22.06.2020 09:48
A+
A-

Suriyeli asker, Esed'in genç kızına sosyal medya hesabından aşkını teklif ettiği için tutuklandığını söyledi. 

Halktan gelen uyarılara rağmen Suriyeli Asker "Yazan Soltani," diktatörün tek kızı "Zein Esad'a" olan sevgisini ilan ederek sosyal medyada video yayınladı. 

Sosyal medyada, diktatör Beşar Esad'ın 16 yaşındaki kızı için ölümsüz sevgisini ilan eden ve ona teklif eden bir dizi video yayınlayan Suriyeli asker rejimi tarafından tutuklandığı iddia edildi.

Yazan Soltani olarak tanımlanan asker, geçen hafta Esad'ın tek kızı Zein Esad'a hitap eden videolar yayınlamaya başlamıştı. 

“Seni seviyorum, seni gerçekten seviyorum,” diyor Soltani bir klipte. "Senin için çıldırıyorum. Sen Benimsin Bende senin. Benim ol, ”dedi 

“Sonsuza dek benim olacaksın, zamanın sonuna kadar, ne olursa olsun senden vazgeçmeyeceğim” diyor.

Bazıları sevgisi için onu alkışlarken, çoğu onu Esad ailesiyle uğraşmanın tehlikeleri konusunda uyardı. Suriye'nin neredeyse on yıl süren iç savaşı sırasında yüz binlerce insan öldürüldü ve on binlerce rejim muhalifi hapishaneye girdi.

Suriyeli bir blog yazarı ise, “ Suriyeli askere bazı tavsiyeyle bulundu. Bir kardeş olarak konuşuyorum, daha önce sosyal medyada yer alan ve küçük taleplerde bulunan başkaları da vardı ve artık onları görmüyoruz. Bence kırmızı çizgiye çok yakınsın dikkat et.”

Beşşar Esad’ın kızına aşkını ilan eden, rejim askerinin kardeşinin tutuklanıp dövüldüğü idda iddia edildi. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.