ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4644
EURO
34,8405
ALTIN
2.446,22
BIST
9.911,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Rotamız iyilik, İHH’dan dev yardım organizasyonu

Rotamız iyilik, İHH’dan dev yardım organizasyonu
03.12.2020 01:45
A+
A-

İHH İnsani Yardım Vakfı “10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü” münasebetiyle büyük bir yardım kampanyasına imza atıyor. İHH Başkanı Bülent Yıldırım geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Suriye’de yaşanan zulümlere, kadınların ve çocukların maruz kaldığı işkencelere ve insani ihtiyaçlar açısından yaşanan dramlara vurgu yapmak adına 10 Aralık’ta Suriye’ye büyük bir konvoyun gönderileceğini belirtti. Yıldırım’ın bu açıklamaları sonrası İHH İlçe temsilcilikleri harekete geçerek 39 ilçede faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile toplantılar yapmış ve bu anlamlı kampanyaya destek talebinde bulunmuşlardı.

İhh rotamız iyilik gozcuhaber

Bu kampanyaya Küçükçekmece’de faaliyet gösteren ve 19 Sivil Toplum Kuruluşunun bir araya gelerek oluşturduğu Küçükçekmece Sivil Toplum Kuruluşları Platformu da destek olacağını açıkladı. Platforma üye dernekler yapacakları çalışmalar ile farklı yardım başlıkları altında çalışmalar yapıp İHH’ya destek olacaklar. İHH tarafından yapılan duyuruda Suriye’de ihtiyaç duyulan yardım kalemleri ve bu kampanyaya destek olan STK’ların Küçükçekmece temsilciliklerinin isimleri aşağıda belirtilmiştir.

Yardım Kalemleri:
UN 
Kuru Bakliyat
Bulgur, 
Pirinç, 
Kuru fasulye, 
Nohut 
Mercimek)
Toz şeker,
Çay
Temizlik malzemeleri
Bebek bezi
Banyo havlusu
El havlusu
Nevresim,
Battaniye,
Yorgan,
Yastık 
Sünger yatak
El feneri ışıldak
Bez dolap
Su termosu 
Mutfak seti

Küçükçekmece Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Üyeleri

İHH
Ensar Vakfı
İlim Yayma Cemiyeti
Tügva
İnsan ve Medeniyet Hareketi
Kigeder
Bem-Birsen
Eğitim-Birsen
Diyanet-Sen
Din Görevlileri Derneği
Yeşilay
Fetih 1453
Dertliler Hareketi
Bilgenç 
Yeni Dünya Vakfı
Özgü-Der
Genç Ufuklar Derneği
Beşir Derneği

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.