ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3592
EURO
34,9986
ALTIN
2.324,57
BIST
9.143,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Said Yüce’den ‘İstanbul Sözleşmesi’ne eleştiri

Said Yüce’den ‘İstanbul Sözleşmesi’ne eleştiri
15.05.2020 14:19
A+
A-

26. Dönem AK Parti Isparta Milletvekili Said Yüce, sosyal medya hesabından ''İstanbul Sözleşmesi'' ile ilgili paylaşım yaptı. Said Yüce paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

1-İstanbul sözleşmesine göre, 13 yaşında çocukların flört ve cinsel birliktelik yaşaması bu sözleşmeyle garanti altına alındığı halde 15-17 yaşında evlilik yapan erkek hapse atılıyor. Anlayacağınız fuhuş kanunla serbest, meşru evlilik yasak. Yanlışın önündeki dalgakıran KADEM

2-İstanbul sözleşmesi 2011’de Aile Bakanı Fatma Şahin tarafından hazırlandı. Zamanın Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu tarafından imzalandı. Fuhuşu ve eşcinselliği garanti altına alan 17 yaşında genç evliyi hapse atan bu kanuna Destek olanlar Allah’ın huzuruna nasıl çıkacaklar?

3-Af yasası çıkarken de bu yanlış düzeltilmedi. Fuhşu teşvik edenler, katiller, hırsızlar ve nice sahtekarlar serbest bırakıldı. Ama binlerce cebir-şiddet olmadan severek ama erken yaşta evlenmiş binlerce erkek hapiste. Gözü yaşlı aileleri mahzun. Başımıza daha çok musibet gelir.

4-İstanbul Sözleşmesine göre 12 yaşında bir çocuk afedersiniz “ben cinsiyet değiştirmek istiyorum” derse, Babası da ona “hayır” derse 43. Maddeye göre devlet çocuğu ebeveynden alarak ameliyat ettirip, eşcinsel bir aileye verebilecek. Bugünkü iktidar yapmaz ama başkası gelse amir hüküm bu uygular. Sonra vay halimize

5-Yürürlükteki İstanbul sözleşmesine göre Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın zina ve eşcinsellikle ilgili yakınlarda yaptığı konuşma kesinlikle mer’i kanuna göre suç. İlgi madde ve fıkralarına göre eşcinsellik dahil gayr-i meşru bütün ilişkiler serbest. Eleştirmek bile suç.

6-Bazı arkadaşlar İstanbul Sözleşmesi hakkında verdiğim bilgilerin sözleşmede olmadığını yazmışlar. Eşcinselliğe, bezeri sapıklıklara, kadının tek taraflı beyanına ya da çocuğunun cinsel yönelimine! karışırsa ebeveyn haklarının elinden alınmasına laf bile söylemenin mümkün olamayacağına dair, onlarca maddeden sadece 4. ve 45. Maddeye bile bakılsa anlaşılır.
Ayrıca bazı takipçilerden “niye o zaman ses çıkarmadınız” şeklinde ifadeler oluyor. Sözleşmenin imzalandığı tarihte Milletvekili değildim. Sonrada da bu ve benzeri konularda MV. olduğumuz dönemde de genel kurulda ve komisyonlarda verdiğimiz mücadele TBMM zabıtlarında mevcuttur. Arzu eden bakabilir. Mücadeleyi de bırakmış değiliz. Bilenler biliyor. Rabbim en doğrusunu biliyor. Allah CC Milletimizi, İslam Alemini ve tüm insanlığı fıtrata aykırı bu ve benzeri sapkınlıklardan korusun. Hepimize yardım etsin. Dua bekleriz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.