ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Russo’dan, Rockefeller itirafı!

Russo’dan, Rockefeller itirafı!
23.05.2020 15:05
A+
A-

Aaron Russo, yahudi bir film yapımcısı ve eski bir siyasetçidir. Ünlü Rockefeller Bankacılık ve iş hanedanlığının bir ferdi olan Nicholas Rockefeller ile yaptığı bir görüşmede duyduklarından dolayı dostluğunu bitirmiştir.

İŞTE O KONUŞMANIN DETAYLARI 

Dünya’daki bütün paraya sahipsiniz hem de istemeyeceğiniz kadar bütün güce sahipsiniz, insanların canını yakıyorsunuz, bu kötü bir şey.”

Ve bana şöyle dedi: “İnsanları neden umursuyorsun ki? Kendini ve aileni düşün yeter.”

Ve sonra şöyle dedim: “Tamam da asıl amaç ne?”

Şöyle dedi!…

‘Asıl amaç dünyadaki herkese çip takmak RFID ÇİPİ yerleştirmek. Herkesin parası ve sahip oldukları her şey o çiplerde olacak ve eğer birileri bizi protesto ederse yada yaptıklarımızı eleştirir ise çiplerini kapatacağız.”

Russo bu açıklamalar yüzünden Rockefeller ailesiyle görüşmelerini kesti ve bu açıklamaları yaptı.

PEKİ RFID ÇİP NEDİR?

Radyo Frekansı ile Tanımlama teknolojisi, radyo frekansı kullanarak nesneleri tekil ve otomatik olarak tanıma yöntemidir. RFID, temel olarak bir etiket ve okuyucudan meydana gelir. RFID etiketleri Elektronik Ürün Kodu gibi nesne bilgilerini almak, saklamak ve göndermek için programlanabilirler.

DAHA ÖNCE DENENDİ !

İsveç’in başkenti Stockholm’de bulunan Epicenter isimli bir şirket elemanlarının eline ofis içinde daha rahat çalışma imkânı tanıyan mikroçipler yerleştiriyor.

RFID (radio-frequency identification) adı verilen çipler bir anten barındırıyor ve pile ihtiyaç duymuyor. Kimlik kartı yerine ellerini okutarak kapıları açan ofis çalışanları akıllı telefonlara bağlanıyor, fotokopi çekebiliyorlar.

ELON MUSK'TA ÇİP PROJESİNİ DUYURMUŞTU

Koronavirüs salgınından 6 ay önce Elon Musk'ın insanlara çip takma projesiyle ilgilendiği ortaya çıktı. Çiplerin farelerde ve maymunlarda denendiğini açıklayan Elon Musk, insanlara uygulamak için ise 2020 yılını gösterdiği belirlendi. Bu projenin koronavirüs salgınından önce duyurulması, manidar karşılandı.

Discover dergisinde yer alan bir makalede, Elon Musk'ın insanlara çip takma konusunda yeni bir proje içerisinde olduğu yazıldı.

Söz konusu yazıda, insanların tedavisi için kullanılacağı belirtilse de, küresel güçlerin asıl amacının insanları yönlendirmek ve yönetmek olduğu bilinen bir gerçek…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.