ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5375
EURO
34,8784
ALTIN
2.430,91
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C

İSTANBUL TALAN EDİLİYOR, SIRA TÜRKİYE’DE

İSTANBUL TALAN EDİLİYOR, SIRA TÜRKİYE’DE
21.11.2021 03:07
A+
A-

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, katıldığı bir programda önemli açıklamalarda bulundu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu "13 bin" işçiyi işten çıkardı, inanılacak gibi değil! çıkarılan işçilerin yerine "45 bin" kişiyi işe aldı.

Sadece küçük bir örnek verecek olursak: İBB’ye bağlı Ağaç A.Ş’de AK Parti döneminde: “500 kişi” çalışıyorken, şimdi ise CHP’Lİ EKREM İMAMOĞLU tarafından; tam tamına “4,000 kişi” işe alındı. Aradaki rakamlar korkunç…

ŞU TABLOYA BAKARMISINIZ!

AKPARTİ İBB YÖNETİM DÖNEMİ:
“Borçlanma: 29 MİLYAR”
CHP İBB YÖNETİM DÖNEMİ:
“Borçlanma: 60 MİLYAR”
AKPARTİ İBB YÖNETİM DÖNEMİ:
“Alınan devlet desteği: %71”
CHP İBB YÖNETİM DÖNEMİ:
“Alınan devlet desteği: %91”
AKPARTİ İBB YÖNETİM DÖNEMİ:
“Öz kaynak üretimi: %29”
CHP İBB YÖNETİM DÖNEMİ:
“Öz kaynak üretimi: %9”

Göksu, Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde insan kaynağı israfının olduğunu iddia ettiği hatırlatarak, “Haziran 2019-Eylül 2021. 20 Eylül tarihi itibarıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne alınan eleman sayısı 44 bin 995. Gerçekten yok artık. Ben de bu çalışmayı yapınca şoke oldum. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ‘Böyle bir israf var, böyle kaynak israfı var’ diyordu. Bu ne demek? ‘Yıllık İstanbul Büyükşehir Belediyesi 5 milyar ilave para harcıyor’ demek” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.