ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3487
EURO
35,0455
ALTIN
2.324,29
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Nejdet Demirel

Uzun metrajlı araştırma yazıları kaleme alan Nejdet Demirel, Orta Doğu başta olmak üzere İslam dünyasının içinde bulunmuş olduğu sorunları anlatan pek çok yazısı; farklı gazete, dergi ve dijital platformlarda yayınlanmıştır.

    SAPKINLIĞIN BİR DİĞER İSMİ “LGBT”

    02.09.2022 17:25
    A+
    A-

    YAZININ SESLİ ANLATIMI

    Batılı insanın doyumsuz ve sonu gelmez istekleri fıtrata aykırı Eşcinsellik gibi sapkın ilişki türlerini ortaya çıkarmıştır. Değişik isimlerle adlandırılan sapkın istek ve arzuların tek çatı altında toplanmasına ise LGBT diyoruz. Doğrudan insan fıtratını hedef alan; kadının kadın, erkeğin de erkek olduğu yaşamı reddedip cinsiyetsizliği savunan; bir ucuda pedofili denilen sapıklığa kadar uzanan LGBT nedir?
    kısaca Lezbiyen, Gay, Biseksüel ve Transgender sözcüklerinin baş harflerinden oluşturulan ve 1980 yılından itibaren kullanılmaya başlanan bir kısaltma sözcüğü olarak karşımıza çıkmış sapkın bir ilişki tarzıdır.

    Toplumda daha çok “Eşcinsellik” olarak bilinen LGBT sadece cinsel bir tercih gibi algılamak büyük yanılgı olacaktır. Tahminlerin ötesinde bir desteğe sahip ve farklı ülkelerin istihbarat örgütlerinin işin içinde olduğu uluslararası bir projeden bahsediyoruz. Dünya çapında örgütlenmiş bu şebeke, sahip oldukları insan kaynakları sayesinde ülke parlementoları üzerinde baskı kurarak, istedikleri yasal düzenlemeleri çıkartacak kadar bürokraside etkin ve faal durumdalar.
    Büyük finans kaynaklarına hükmeden LGBT dernekleri ile ilintili binlerce kurulmuş organizasyon vardır. Örgütlü bir şekilde hareket eden bu yapılar, insanlığın geleceği açısından kaygı verici bir duruma erişmişlerdir. Küresel ölçekte yapılmak istenen projeye odaklandığımızda karşımıza üç ana başlık çıkmaktadır.
    1, Dünya nüfusunu azaltmak.
    2, Sapkın cinsel arzuları çeşitlendirmek.
    3, İnsanları dinden uzaklaştırmak.

    ABD’nin başını çektiği Avrupa merkezli ulusal basında, şu tarz haberleri sıkça görmeye başladık. Yeryüzünde mevcut olan insan nüfusu nasıl azaltılıp üremenin önüne geçilebiliriz diye yoğun bir gayretin içinde olduklarını görüyoruz. Kendilerince buldukları en iyi çözüm: İnsanları kısırlaştırıp doğurganlığı azaltmak diye özetlenebilecek şeytani bir düşünce üzerinde çok ciddi çalışmalar yürütülüyor. Homoseksüel, Biseksüel, Transeksüel, Lezbiyen ve Gay gibi sapkın tercihler üremenin önüne geçmek için kaldıraç olarak kullanılıyor. İnsanlığın varlığına direk tehdit oluşturan bu sapkın düşünceler, batı medyasında kendine bolca yer bulmaktadır. “Adamlar basit bir dille şunu söylüyorlar: Dünya üzerinde varolan 8 milyara yakın insan nüfusu var. Bu sayı çok! bir türlü bu sayıyı azaltmamız gerekiyor. Şu hususun altını çizmemiz gerekir. Özellikle, Afrika kıtasında baş gösteren salgın hastalıklar, Aids ve Eşcinselliğin hızla yayılmasını, yukarıda ortaya konan düşünce bağlamında ele aldığımızda bu yaşananların spontane geliştiğini iddia etmek saflık olacaktır.

    Dünyanın en zengin ailelerinden olan Rockefeller’in “Club Of Rome” bünyesinde bulunan Fizik profesörü “Dennis Meadows,” bakın ne diyor:
    Refah seviyesine ulaşmanın yollarından bahseden Meadows, “Yüksek refah seviyesine ulaşmak için barışçıl yollarla dünya nüfusu 1 milyara kadar düşürmemiz gerekiyor. Dennis Meadows’un, barışçıl şekilde dünya nüfusunu azaltmaktan neyi kast ettiğini yazının tamamı okunduğunda anlaşılacaktır.

    Rockefeller ailesi, normal evliliğe karşı Eşcinsel birlikteliği savunup destek vermesiyle biliniyor. Bu aile ile bir çok ortaklığı bulunan Microsoft’un kurucusu Bill Gates, 2015’te ABD Yüksek Mahkemesi’nin tüm ülkede eşcinsellerin evliliğine onay veren kararını ilk kutlayan olması dikkate değerdir. Bununla yetinmeyen Bill Gates, Eşcinsellere desteğini tüm şirketlerine gökkuşağı bayrağı çekerek göstermişti.

    LGBT oluşumları birçok devlet erkini arkasına almış durumda. Eşcinsellere sınırsız destek veren ABD, bu konuda birçok ülkeye baskı uyguluyor. Örneğin; 2019 yılında finansal yardımları keseriz tehdidi ile Kosova Meclisin’den eşcinsel evliliğe onay verilmesi için piyar çalışması yapıldı. LGBT derneklerinin Onur Yürüyüşü olarak adlandırdıkları bu sapkın yürüyüşe ABD ve İngiltere’nin, Kosova Cumhurbaşkanı “Haşim Thaçi’nin” katılması için baskı yapıldı.

    Olayın vehamiyetini görmek için bu konu ile alakalı Farklı ülkelerin uygulamalarına bakmak yeterli olacaktır. Şuan, Dünyada 29 ülkede eşcinsel evlilikler resmen yasal olarak önünde hiç bir engel bulunmadan uygulanmaktadır. Bu ülkeler; Kanada, ABD, Brezilya, Uruguay, İzlanda, Norveç, İsveç, İtalya, Finlandiya, Danimarka, Hollanda, Belçika, Lüksemburg, İspanya, Portekiz, Fransa, İrlanda, Birleşik Krallık, Güney Afrika, Galler, Arjantin, İskoçya, Grönland, Kolombiya, Malta, Slovenya, Avustralya, Avusturya, Yeni Zelanda ve Meksika diye sıralanabilir.

    Bunları niye anlatıyoruz?
    Arkasına devasal finans kaynaklarını alan Eşcinsel dernekleri, insan neslini tehdit eder hale gelmişlerdir. Daha kötüsü ise, bu projenin toplumlar tarafından yeterince anlaşılamamış olmasıdır. Bu projenin başarıya ulaşması için özellikle, şöhret sahibi insanların vitrinde kullanıldığını görmekteyiz. Kimler yok ki!
    devlet başkanları, sinema sanatçıları, tanınmış sporcular, en üst düzeyde siyaset yapmış kişiler, kısacası her meslek grubundan ünlü kişileri görmek pekala mümkün. Batının pornografik sınırsız Arzu ve istekleri: İslam dünyasını da içine alan tehlikeli bir mecraya sürüklemiştir. Sosyal medya platformları sayesinde rahatlıkla her yaştan insana ulaşılabilinen bu sapkın Eşcinsel oluşumlar; Cinsellik, şiddet ve yalan haberin içinde olduğu her türlü sapkın inanış, çocuklarımıza bilgi kirliliği arasında balın içinde zehir misali sunulmaktadır.

    Ülkemizdeki duruma bakacak olursak;
    Akparti, İstanbul sözleşmesine attığı imzayla! dolaylı yoldan da olsa LGBT derneklerinin bir nevi önü açılmıştı. Özellikle; İslami kanaat önderi, vakıf, dernek ve cemaatlerden gelen yoğun tepkilere “Cumhurbaşkanı Erdoğan” kayıtsız kalmadı. Sonuç olarak İstanbul sözleşmesini kaldırıldığını tüm dünyaya deklare etmiş oldu.

    Bu akımın; Türkiye temsilciliğini kim yapıyor ona gelecek olursak; karşımıza Ana muhalefet partisi CHP’nin çıktığını görüyoruz. Eşcinsel azgınlığa sahip çıkarak hiç bir destekten geri durmadıklarına dair bazı örnekler vermek istiyorum.

    . Özellikle İzmir, LGBT eylemlerinin merkezi haline dönüşmüş durumda. En görkemli yürüyüşler orada yapıldı. CHP Büyükşehir Belediyesi girişindeki sütunlar LGBT renkleriyle donatılarak, kamuoyuna destek mesajları verilmişti.

    . CHP İstanbul İl Başkanı “Canan Kaftancıoğlu” twitter hesabından, LGBTİ renkleriyle süslenmiş bir Atatürk portresi paylaştı. Kadıköy Belediyesi’nin sahip olduğu gazetenin yazı işleri müdürü Semra Çelebi, “bayrakları bayrak yapan velev ki ibnelerdir” diye paylaşımda bulunacak kadar ahlaksızlaştığını görmüştük.

    . Öte yandan, CHP’li başkanların yönettiği Şişli ve Kadıköy Belediyeleri, “LGBTİ Meclisi” adı altında yapı oluşturarak bu sapkınlığa çocuklarda alet edilmiştir. 23 Nisan münasebetiyle hazırlanan afişlerde; “LGBTİ çocuklar” diyerek bu sapık düşünce şirin gösterilmeye çalışılmıştır.

    . CHP merkez ve taşra teşkilatları da aynı doğrultuda hareket ederek sosyal medya hesaplarından; LGBT eylemlerine destek ve tebrik mesajları atmışlardır.

    . Bununla yetinmeyen CHP zihniyeti bir ilke daha imza attı.Türkiye’nin ilk Transseksüel milletvekili adayı, CHP’den olmuştu. Partinin üst düzey yönetici takımı, bu sapık adaya büyük destek vererek sahip çıkmıştı.

    Gerçekten işimiz çok zor!
    Her ülkeden; siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin desteğini almış sapkın ahlaksız bir insan yığınıyla karşı karşıyayız. Altını birkez daha çizmek istiyorum! LGBT her ülke için bir güvenlik sorunudur. Eşcinselliği tercih eden bir kişi, neslin devamı için çocuk doğurmaya istekli olabilirmi?. Ülkesini korumak için bedel ödermi? Keşge bu sorulara evet diyebilsek.. Eşcinsellerden oluşan bir orduyu hayal edip düşünelim! Bu şartlar altında bir ülke, ne kadar kendini güvende hissedebilir. Dünyayı sömüren belli başlı aileler, sahip oldukları tüm imkanları yukarıda anlatmaya çalıştığımız sapkın ilişkilerin kök salması için kullandıklarına dair elimizde tartışma götürmez yığınla materyal mevcut. Pek çok ülkede, “Deizim gibi” sapkın akımlara gençlerin teşvik edilmesini bu bağlamda düşünmek gerekir.

    Tehlikenin büyük boyutlara ulaştığını görmek artık yeterli olmuyor. Kollektif akılla gezegende yaşayan herkesin bu sapkın yönelişlere karşı ortak hareket ederek biran önce çözümlerin üretilmesi, insanlığın kurtuluşu için zorunluluk haline gelmiştir. Çünkü, bu sapık ilişki türlerini benimseyen insanlar neslin devamını tehdit ederek fıtrata müdahale etmektedirler.
    RABBİMİZ ŞÖYLE BUYURUYOR :
    “Ancak hâkimiyeti eline alır almaz yeryüzünde bozgunculuk çıkarmaya, ekini ve nesli yok etmeye çalışır. Allah bozguncuları hiç sevmez.”
    (BAKARA – 205)

    Rabbim sen bu sapkınların şerrinden bizleri koru.

    “Selam ve Dua ile”

    Yazarın Diğer Yazıları
    Yorumlar

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.